Thema les Yin Yoga – Lente

← Ga naar overzicht
9 maart 2023

Op zondag 12 maart vind de eerste Yin Yoga thema les van dit jaar plaats. Het thema is dan Lente. Deze Yin Yoga XL les, gegeven door Wilma Ruinemans, staat in het teken van het voorjaar met het element Hout.

Het element Hout staat symbool voor groei en energie. Na het Yin van de winter is er nu weer ruimte voor het Yang van de lente. Voor beweging, voor actie en groei! Hout is onstuimig, maar wel licht ontvlambaar…..

Dat zien we ook in de natuur. De groeikracht van planten is ongekend, alles bruist van energie. Dagen worden langer, dieren komen weer uit hun winterslaap tevoorschijn. Ook wij komen weer in beweging. We gaan weer naar buiten, zoeken elkaar weer meer op en zitten vol energie. Deze energie kunnen we gebruiken om nieuwe doelen te stellen en aan nieuwe projecten te beginnen. Lente is de tijd van vernieuwing en groei!

De meridianen die bij het element hout horen zijn de galblaas- en lever meridianen. Hout is ontvlambaar, dus je kunt wat frustraties en woede tegenkomen in deze houdingen. Zet woede en frustratie om in beweging en groei!

Kom in deze les genieten van de energie die de Lente je geeft!

Wil jij deze Yin XL les ervaren? Geef je dan snel op in de online agenda van Flow want vol = vol. Deze les wordt gegeven door Wilma Ruinemans van Zachter Yoga. Flow sporters met een lopend abonnement kunnen gratis meedoen aan deze thema les! Voor anderen kost deze les € 20,-.   

Naast deze speciale Yin Yoga thema les geven wij bij Flow wekelijks meerdere Yoga lessen. Check hier onze website over ons Yoga aanbod in Slagharen