Studio verhuur

De studio biedt volop mogelijkheden om een vergadering of bijeenkomst te combineren met een sportieve activiteit. Naast effectief vergaderen op een externe locatie kan een vergadering of bijeenkomst afgewisseld of afgesloten worden met bijv. een sportieve training, workshop ademhaling of een Yoga les. Even de besproken onderwerpen laten bezinken om vervolgens met nieuwe energie de vergadering of werkdag te hervatten. Met thuiswerken als nieuwe norm, kan dit de oplossing voor het bedrijfsleven zijn om werknemers uit hun thuis werkomgeving te krijgen en te werken aan vitale medewerkers.

Rondom de studio zijn volop wandelmogelijkheden zoals de Kunstroute door Slagharen of het naastgelegen wandelbos. Bijzonder prettig om er even ’tussenuit’ te gaan.

De voordelen van vergaderen in onze studio:

  • Externe vergader locatie zorgt voor extra inspiratie

Vergader op een externe locatie, een nieuwe omgeving  waar de sfeer en inspiratie van sport en vitaliteit volop aanwezig is.

  • Ongestoord vergaderen

Geen collega’s die binnen komen en de vergadering verstoren of een deelnemer die even snel iets tussendoor moet regelen op kantoor. Vergaderen op locatie zorgt voor maximale focus en saamhorigheid.

  • Alle vergaderbenodigdheden binnen handbereik

Een flipover, stiften of papier? Koffie, thee of water? Alles staat klaar en binnen handbereik. Ook een beamer kan geregeld worden.

  • Een training of workshop toevoegen

Vergaderen in onze studio is perfect te combineren met een sportieve activiteit zoals Yoga, Pilates of een Fitness workout. Of kies voor een workshop over stressmanagement,-  mindset,- of ademhaling. Door een (sportieve) activiteit toe te voegen, geef je een extra boost aan de vergadering.

  • Vergaderen op maat

Alleen vergaderen in de studio? of combineren met een sportieve training, een workshop over stressmanagement, – mindset,- of ademhaling of een training over succesvol thuiswerken? Wij bieden veel mogelijkheden door onze brede kennis en inzetbaarheid. Zelfs het verzorgen van een volledige lunch behoort tot de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.