OVER FLOW

Yvonne Berg
Al van kinds af aan is Yvonne gefascineerd door sport. Daar waar ze in de jeugd op landelijke niveau wedstrijd judoka was, is ze zich de afgelopen jaren meer gaan specialiseren in het geven van training, groepstraining, fitness en coaching. Met meerdere coaching opleidingen waaronder Holistisch coachen, Mindset en het 6 domeinen model van Physis academy heeft ze veel kennis opgedaan die ze toepast tijdens het coachen en training geven.

Wanneer Yvonne zelf geen training geeft, mag ze graag wandelen, zwemmen, krachttraining of yoga (lessen en workshops) elders doen. Ontspanning vind ze in mediteren, buiten zijn en lezen.

Yvonne gelooft dat het behalen van resultaat begint bij de overtuiging. Het werken naar resultaat, dat doen wat je echt wilt, maakt dat je fit jezelf kunt zijn!
Linkedin profiel
yoga, fitness, pilates
Jarco Lamberink
Achter de schermen regelt Jarco alle administratieve zaken en werkzaamheden in en rondom de Studio. Van jongs af aan een echte voetballer bij Sc Lutten. Daarnaast mag hij graag een potje tennissen, zwemmen en genieten van vrije tijd.

In de zomer van 2020 is hij gestopt als verzekeringsadviseur voor bedrijven waardoor hij zich nu volledig kan richten op Flow en het opzetten en uitwerken van diverse trajecten. Want samen sta je sterker.