Yin Yoga XL op 19 juni – element Vuur

← Ga naar overzicht
25 mei 2022

Op zondag 19 juni staat weer een Yin Yoga XL les gepland onder leiding van Wilma Ruineman van Zachter Yoga. Dit keer is het element Vuur.

In deze Zomer Yin XL staat het element vuur centraal. Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde is dit het element dat hoort bij de zomer. De meest Yange tijd van het jaar! Een goed moment dus voor Yin, om zo ook het contact met jezelf te behouden en tot rust te komen. Het vuurelement is het element van liefde en alle zaken van het hart. Op het gebied van de emoties creëert vuur vreugde, het lachen, maar ook intuïtie, bewustwording en medeleven. De relatie met onszelf én met anderen. Vuur is beweeglijk, vluchtig en staat voor transformatie. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Als vuur in balans is ben je creatief, actief, enthousiast, zuiver en licht. Verwarmend. Je kijkt met sprankelende ogen de wereld in: Bright eyes!!

De meridianen die bij dit element horen zijn het hart- en de dunne darm meridiaan. De aandacht ligt in deze les dan ook bij het stimuleren en zuiveren van deze meridianen. Kom ook je hart openen en het vuur in jou in balans brengen in deze extra lange Yin les!

Geef je op in de online agenda want vol = vol. 

Voor Flow Sporters is deze XL les gratis, voor niet leden kost deze les € 20,-.