Fitness

Bij Flow Sport & Vitaliteitstudio in Slagharen bieden wij functioneel Fitness aan. Bij functioneel fitness bewegen meerderen gewrichten tegelijkertijd en worden de spieren belast, waardoor dit een veilige en effectieve trainingsmethode is welke prima aansluit bij dagelijkse activiteiten. Deze fitness workout noemen wij de ‘WOW’ en duurt 55 minuten..

Ga jij jezelf uitdagen en wil je meedoen aan deze fitness Workout?
Plan dan je gratis proeftraining.

Bij Flow besteden wij veel aandacht voor de techniek en uitvoering van een oefening. Daarom is een WOW Workout met maximaal 15 personen tegelijk. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, tillen, springen en rennen. Daarbij maken we gebruik van barbells, plates, muren, banken, springtouwen en pull up racks. Daarbij trainen wij meestal binnen en wanneer het mooi weer is combineren wij dit met workouts buiten. Wel heb jij hierover de keuze in wat je wilt doen. Er is niet één weg naar Fit jezelf zijn! Dus hoe meer variatie, hoe beter. En dat geld ook voor de intensiteit want je hoeft niet altijd spierpijn te hebben van een goede training. En kan je bijvoorbeeld nog geen box jump, no worries, wij kunnen het je leren. Als jij wilt werken met een functioneel lijf bepaal jij de koers en wij helpen je naar je doel.

‘Functioneel fitness maakt je sterker voor alle dagelijkse dingen
in het leven’.

Een WOW workout zit vol uitdagende elementen die je tijdens de training uit je comfortzone kunnen halen. In korte periodes trainen wij op een hoge intensiteit met daarna een kort herstel. Ongeacht je leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, WOW is om zo snel mogelijk fit te worden!

Recenties